Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.

Danube Delta Romania Professional

2 years ago Real estate Buckeye   1K views

$ --

  • danube-delta-romania-big-0
Location: Buckeye
Price: $ --

S.C. ECOTURISM DELTA DUNARII S.R.L. va ofera posibilitatea de a transforma o investitie in stare de conservare intr-o afacere deosebit de rentabila, intr-unul din cele mai conservate locuri din Delta Dunarii, zona de interes pentru turistii din intreaga lume.
Daca aveti resursele financiare pentru aceasta investitie cu un potential deosebit de mare de obtinere de profit SAU daca aveti cunostinte cu asemenea resurse, va invitam sa consultati oferta noastra, dar si strategia de rentabilizare si obtinere de profituri deosebite.

Va oferim trei posibilitati de a investi, asociere sau achizitionare integrala:
1. In caz de asociere, 1.750.000 euro, pret de vanzare a 50% din societate, care contine investitia actuala in stare de conservare
2. In caz de achizitionare integrala a investitiei, 3.500.000 euro, pret de vanzare al societatii, care contine investitia actuala in stare de conservare
3. O alta varianta presupune sa vindem 51% din investitie pentru numai 1.100.000 euro, cu obligatia ca investitorul sa respecte strategia noastra, construind complexul all inclusive cu propriul sau buget. In acest caz, noi pretindem 30% din profitul obtinut anual, pe viata, dar nu mai putin de 1.100.000 euro/an.

 

Additional Details

Size 736
Rooms 0
Furnished No
Building Type Plot of land